Chakradance™ je taneční terapie, která vychází z hlubinné psychologie C.G.Junga. Natalie Southgate se inspirovala svým studiem a vytvořila pohybovou terapii, kde zkombinovala několik věcí najednou: psychologii, starodávné vědění o čakrách, léčivou a vysokovibrační hudbu, řízené meditace a vizualizace, intuitivní tanec a automatickou kresbu v Mandala Art.

Chakradance je bezpečný a léčivý proces díky němuž se z těla uvolňují zaseknuté emoce či vzpomínky a my se osvobozujeme do radosti a naplněného života.

Chakradance je pro dospělé i pro děti.

Chakradance™

Chakradancekids™

Kurzy Chakradance™ Kids nabízí dětem prostor, ve kterém mohou bezpečně a přirozeně zkoumat, kým doopravdy jsou. Prostřednictvím moderních pohádek, pohybu, hudby a umění děti objevují zábavným a poutavým způsobem své emoce a učí se je svobodně vyjadřovat. Jsou podporovány k tomu, aby rozvíjely hlubší vztah k sobě samým i ke světu kolem sebe. Děti jsou povzbuzovány k tomu, aby přijaly své jedinečné vlastnosti a oslavovaly svou individualitu.

Cílem tohoto programu je posílit děti, aby se v životě orientovaly se sebedůvěrou, odolností a hlubokým smyslem pro sebeuvědomění. Je to cesta sebepoznání a růstu, kde je každé dítě oceňováno, podporováno a povzbuzováno, aby zářilo svým vlastním způsobem.

Chakradance je seberozvojová metoda, při níž děti zdokonalují motorické dovednosti, rozvíjí kreativitu a zlepšují sociální dovednosti. Učí se všímavosti, prohlubuje smysl pro komunitu, narůstá empatie a porozumění, podporuje se láska k učení a pozitivní sebepojetí.

 

Prostřednictvím tohoto hluboce prožitkového, magického a hravého procesu budeme společně zkoumat tato základní témat:

  • důvěřovat svým instinktům
  • zdravě vyjadřovat emoce
  • posilovat sebeúctu a sebevědomí
  • soucit se sebou samým a ostatními
  • sebevyjádření a vyjadřování vlastní pravdy
  • schopnost intuice a představivosti
  • uvědomění si sebe sama a druhých, pocit sounáležitosti se světem